schoonheidssalon


In onze Schoonheidssalon in Almere helpen wij stress-gerelateerde klachten te voorkomen. Dragen we bij aan een gezondere levensstijl. Het zelfgenezend vermogen en werken onze behandelingen balancerend voor lichaam en geest. Voor klachten als spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, hoge bloeddruk, vastzittende schouders, spanning of gewoon eens lekker relaxen bent u bij VitaCare Health Solutions aan het juiste adres.

Dagbesteding voor kinderen en jongvolwassenen
Wil je graag werken met producten voor beauty en uiterlijke verzorging? Zou je graag dagbesteding volgen in een echte schoonheidssalon? Vind je het leuk om jezelf en anderen goed te verzorgen en mooi te maken? Meld je dan nu aan voor een kennismaking.

Wij van VitaCare Health hebben veel kennis van Beauty & Lifestyle producten. We hebben ervaring met kinderen en jongvolwassenen die een verstandelijke beperking hebben en op speciaal onderwijs zitten of hebben gezeten. Daarom leek het ons leuk om binnen onze schoonheidssalon dagbestedingsplekken aan te gaan bieden. Voor deze dagbesteding is een indicatie Wlz of Wmo vereist.
dagbesteding