Hoe contact opnemen met Facebook voor problemen met uw account?


In de drukke wereld van vandaag is het niet mogelijk om te socializen met onze vrienden en familieleden door ze persoonlijk te ontmoeten. Daarom gebruiken de meeste gebruikers liever sociale media-applicaties om in contact te blijven met hun dierbaren. Er zijn duizenden sociale-media platforms, nog steeds kiezen miljard gebruikers ervoor om Facebook te gebruiken omdat het is geladen met een overvloed aan unieke functies die u online veilig houden. Net als elke andere technologie is zelfs Facebook gevoelig voor technische fouten die problemen veroorzaken voor Facebook-gebruikers. Als je een probleem hebt met je Facebook-account, meld dit dan aan het Facebook-helpteam via Facebook Bellen nummer.

In deze blog hebben we enkele stappen uiteengezet die u moet volgen om contact op te nemen met Facebook-ondersteunings experts om de problemen met uw Facebook-account te melden. Dit is een manier om contact op te nemen met het Facebook-ondersteunings team, maar er zijn ook andere manieren om in contact te komen met experts.

Stappen om contact op te nemen met Facebook voor problemen met uw Facebook-account:

1. Start de Facebook-app op uw mobiele apparaat en open uw Facebook-account.

2. Tik op het hamburgerpictogram en ga naar het menutabblad.

3. Scroll naar beneden op het menutabblad en vouw de optie Help ondersteuning uit.

4. Als u artikelen wilt zoeken die informatie bevatten over het gebruik en de voordelen van Facebook-account instellingen, Privacy en beveiliging, Marketplace en Pages, tikt u op de optie Help centrum.

5. Als u andere problemen met uw Facebook-account wilt melden, selecteert u de optie Een probleem melden en tikt u vervolgens op Doorgaan met het melden van een probleem.

6. Selecteer een product en beschrijf uw probleem.

7. U kunt zelfs een afbeelding bij uw probleem rapport voegen, zodat de ondersteunings experts van Facebook uw probleem precies kunnen begrijpen.

8. Klik op het verzend pictogram om uw rapport te verzenden.

9. Onze experts zullen uw probleem snel analyseren en contact met u opnemen.

 

We hopen dat de bovenstaande instructies nuttig voor je waren. Als je telefonisch contact wilt opnemen met experts, gebruik dan Facebook Account Herstellen om de beste oplossing te krijgen.

 

28 Views