Makelaar Heemskerk - Magister makelaars


Makelaar in Beverwijk nodig?

Woont u in Heemskerk en wilt u binnenkort uw huis te koop aanbieden? Bent u op zoek naar een makelaar in in de buurt van Heemskerk? Een makelaar die open en duidelijk communiceert? Een makelaar die flexibel is en vooral ook echt met u meedenkt. Bij het verkopen van uw woonhuis komen er een hoop dingen op uw pad.

 

Makelaar Broekpolder en de overspannen huizenmarkt

Zeker in deze overspannen tijd op de huizenmarkt is het soms allemaal niet te overzien en dan is de grote vraag hoe pakt u de verkoop van uw eigen huis nu aan? Hoe gaat u als verkoper met deze gekte om? Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Magister Makelaars, makelaar Heemskerk, kan u volledig ontzorgen bij de verkoop van uw eigen huis en is een makelaar met een betaalbare service. Magister Makelaars is het makelaarskantoor in Heemskerk die u al uw zorgen uit handen kan nemen op het moment dat u uw woning wilt verkopen. Een fijne gedachte wanneer u eenmaal besloten heeft u woning in de verkoop te zetten.

 

Makelaar in Heemskerk over over een volledige vrijheid van keuze

Bij Magister Makelaars Beverwijk heeft u alle vrijheid. U heeft alle ruimte bij het kiezen van het soort ondersteuning die u van ons wenst te krijgen. Dit kunnen wij aanbieden omdat wij werken met vaste pakketten die met zorg zijn samengesteld. Heeft u al ervaring met het verkopen van een huis en wenst u totale controle bij het verkopen van uw huis? Die vrijheid krijgt u als u voor pakket A kiest. Met dit pakket voert u een groot aantal zaken helemaal zelf uit. Zo houdt u alle touwtjes in handen en bespaart u op uw makelaarskosten. Vindt u het prettiger om volledig ontzorgd te worden en vindt u de verkoop van uw woning veel ‘gedoe’? Dan kunt u beter kiezen voor pakket B of C. Binnen deze pakketten ontzorgen wij u volledig zodat u geen omkijken meer heeft naar de verkoop van uw woonhuis.

De verschillen in deze laatste twee pakketten zitten vooral in de promotionele inzet en het aantal dagdelen waarop de bezichtigingen door ons team begeleid worden. Welke keuze u ook maakt qua pakket, bij dé makelaar in Heemskerk, Magister Makelaars, kunt u helemaal zelf kiezen en weet u waar u precies aan toe bent. Tevoren vastgelegde afspraken en geen verrassingen achteraf. Wel zo prettig om te weten.

Het werkgebied van Magister Makelaars beslaat Heemskerk, Beverwijk, Broekpolder en omgeving. Binnen deze gebieden richten wij ons als makelaar Heemskerk exclusief op de verkoop van uw huis. Wij doen geen aankoop, taxaties of verhuur van woningen. Mede door deze specialisatie kunnen wij samen met u voor het hoogst haalbare verkoopresultaat gaan!

 

Onze sterke punten

✓ Openheid, faire tarieven

✓ Een pakket kiezen dat past bij uw wensen

✓ Geen vooruitbetalingen, geen andere verborgen kosten

✓ Rondleidingen ook in de avond of op zaterdag

✓ Transparant biedproces via ons exclusieve online biedsysteem

✓ Achteraf betalen bij de notaris als uw huis is verkocht

 

Makelaar Heemskerk

De makelaar in Heemskerk, de meest eerlijke makelaar in de regio

Voor welk pakket u ook gaat, wij zullen altijd gaan voor een transparant, open en eerlijk voorkooptraject. Wij doen ook niet moeilijk over onze tarieven, die staan bij ons gewoon op de website. Wel zo duidelijk en op die manier weet u altijd direct waar u aan toe bent. Volledige openheid naar eventuele kopers en u als verkoper gaan voor ons als makelaar in Heemskerk boven alles.

Maakt u de keuze om te werken met  Magister Makelaars, dan hoeft u niet bang te zijn voor schimmige voorwaarden. Van het begin tot de definitieve verkoop van uw woning, bij ons weet u waar u aan toe bent.

Eerlijkheid en openheid betekent dat Magister Makelaars werkt met een uniek voor ons ontwikkelt online biedsysteem waarbij kopers zowel als verkopers gelijke kansen krijgen. Met dit unieke systeem kunnen wij ook nog eens de beste verkoopopbrengst garanderen. Dit doordat de koper meerdere keren een bod kan uitbrengen; de koper kan, bij een hoger bod van een andere partij, zijn eerste bod alsnog verhogen.

 

Magister Makelaars – uw woning verkopen in Heemskerk

Naast onze scherp geprijsde pakketten, bieden wij nog andere manieren om onze service voor iedereen betaalbaar te houden. Zo hoeft u bij ons geen duur kantoorpand te verwachten, geen dure kleding of een grote lease bak. Ook zijn we niet gebonden door dure software abonnementen of andere verplichtingen. Op die manier houden wij onze kosten laag. Bij Magister Makelaars – Heemskerk makelaars – Makelaar Heemskerk hanteren we altijd vaste prijzen inclusief BTW, geen verborgen kosten en u kunt altijd uw kosten laten verrekenen bij de notaris.

 

De ontzorgende makelaar in Heemskerk

We zeggen het nog maar een keer, bij ons geen opstartkosten, courtage of andere verborgen kosten. Dat is wel zo eerlijk! Magister Makelaars hecht naast duidelijkheid ook waarde aan plooibaarheid. Mocht het om wat voor reden dan ook prettiger zijn, dan kunnen er vanzelfsprekend bezichtigingen gepland worden in de avonduren of op zaterdag. Bijzonder prettig wanneer u een keer niet kunt overdag.

 

Makelaar Heemskerk, handelsnaam van Magister Makelaars – Heemskerk - Beverwijk

Magister Makelaars, transparant en flexibel

Magister Makelaars, makelaar Heemskerk, is een bedrijf dat alle tijd neemt voor een individuele benadering. Het op de markt brengen van een huis kan zomaar een aangrijpende gebeurtenis zijn. Mede hierom nemen wij alle tijd om samen met u het totale verkooptraject door te nemen en helder te krijgen wat er allemaal komt kijken bij naar de markt brengen van uw eigen woning. Het mag duidelijk zijn dat wij altijd zullen handelen volgens de richtlijnen van de AVG. Gevoelige informatie wordt niet aan onbevoegden prijs gegeven. Daarnaast, we zeiden het al eerder, stellen wij ons in het gehele verkoopproces zo plooibaar mogelijk op. Uiteindelijk is het voor u van belang een optimaal resultaat te boeken wanneer het het verkopen van uw eigen huis betreft.

 

Makelaar Heemskerk – online bieden – Magister Makelaars

In contact komen met dé meest unieke makelaar in Heemskerk?

Van plan binnenkort uw eigen huis in Heemskerk verkopen? Op zoek naar meer advies en informatie over de verkoop van uw woning in Heemskerk en omgeving? Wilt u meer informatie over onze unieke service? Schroom niet en neem gewoon zonder verplichtingen contact op met de meest transparante makelaar Heemskerk, Magister Makelaars!