Makelaar Heemskerk - Magister makelaars


Makelaar in Beverwijk nodig?

Woonachtig in de Broekpolder en wilt u binnenkort uw huis verkopen? Bent u op zoek naar een makelaar in deze omgeving? Een makelaar die niet te duur is? Eentje die flexibel is en vooral naar u luistert. Bij het verkopen van uw huis komen er een hoop dingen op uw pad.

 

Makelaar Heemskerk en de overspannen huizenmarkt

Zeker in deze bijzondere tijd op de huizenmarkt is het soms allemaal niet te overzien en dan is de grote vraag hoe pakt u de verkoop van uw woning nu aan? Op welke manier gaat u als verkopende partij met die gekte om? Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Magister Makelaars, makelaar Heemskerk, kan u volledig ontzorgen bij de verkoop van uw eigen woning en is een makelaar met zeer scherpe prijzen. Magister Makelaars is de makelaar in Beverwijk die u al uw zorgen uit handen kan nemen zodra u uw huis wilt gaan verkopen. Een rustgevende gedachte voor nu of in de toekomst.

 

Makelaar in Heemskerk over over een volledige vrijheid van keuze

Bij Magister Makelaars Beverwijk krijgt u alle vrijheid. U heeft alle ruimte bij de keuze van het soort ondersteuning die u van ons wilt krijgen. Dit kunnen wij aanbieden doordat wij werken met vaste pakketten die met zorg zijn samengesteld. Heeft u al ervaring met het verkopen van een huis en wenst u volledig in controle te zijn bij de verkoop van uw huis? Die vrijheid heeft u wanneer u voor pakket A kiest. Bij deze optie voert u een aanzienlijk aantal zaken helemaal zelf uit. Op deze wijze houdt u alle touwtjes in handen en bespaart u een flink bedrag aan makelaarskosten. Stelt u er prijs op om volledig ontzorgd te worden en vindt u het verkopen van uw woonhuis veel ‘gedoe’? Dan kunt u beter kiezen voor pakket B of C. Deze pakketten ontzorgen u volledig zodat u geen omkijken meer heeft naar de verkoop van uw eigen huis.

Het onderscheid in deze twee pakketten zit vooral in de promotionele inzet en het aantal dagdelen waarop de bezichtigingen door ons team begeleid worden. Voor welke optie u ook kiest, bij dé makelaar in Heemskerk, Magister Makelaars, kunt u helemaal zelf kiezen en weet u waar u exact aan toe bent. Heldere afspraken en geen verrassingen achteraf. Wel zo fijn om te weten.

U kunt onze makelaar service inroepen in Heemskerk, Beverwijk, Broekpolder en omgeving. Binnen deze gebieden richten wij ons als makelaar Heemskerk puur op de verkoop van uw eigen huis. Wij doen geen aankoop, taxaties of verhuur van woningen. Mede door deze specialisatie kunnen wij samen met u voor het hoogst haalbare verkoopresultaat gaan!

 

Waarin we exceleren

✓ Transparantie, scherpe tarieven

✓ Een pakket keuze kunnen maken die past bij uw wensen

✓ Geen kosten vooraf, geen andere verborgen kosten

✓ Bezichtigingen ook na 1800 uur of op zaterdag

✓ Inzichtelijk biedproces via ons exclusieve online biedsysteem

✓ Alle betalingen achteraf verrekend bij de notaris

 

Makelaar Heemskerk

De makelaar in Heemskerk, de meest eerlijke makelaar in de regio

Of u nu kiest voor pakket A, B of C, wij gaan altijd tot het uiterste voor een transparant, open en eerlijk voorkooptraject. Wij zijn volledig transparant over onze kosten, die staan bij ons gewoon op onze website. Wel zo duidelijk en op deze manier weet u altijd gelijk waar u aan toe bent. Openheid en een eerlijk proces naar potentiële kopers en verkopers gaan voor ons als makelaar in Heemskerk boven alles.

Kiest u voor  Magister Makelaars, dan hoeft u niet bang te zijn voor schimmige voorwaarden. Vanaf onze kennismaking tot het transport bij de notaris, bij ons weet u waar u aan toe bent.

Eerlijkheid en openheid betekent dat Magister Makelaars werkt met een speciaal voor ons ontwikkelt online biedsysteem waarbij alle partijen gelijke kansen krijgen. Met dit transparante systeem kunnen wij ook nog eens de meest gunstige verkoopopbrengst garanderen. Dit doordat de kopende partij meerdere keren een bod kan uitbrengen; de koper kan, bij een hoger bod van een andere partij, zijn initiële bod nogmaals verhogen.

 

Magister Makelaars – uw huis verkopen in Heemskerk

Buiten de scherp geprijsde pakketten, bieden wij nog meerdere manieren om onze service voor iedereen betaalbaar te houden. Wij hebben geen duur kantoorpand, geen dure kleding of een dure lease bak. Ook zijn wij niet verplicht richtlijnen te volgen van branche verenigingen of andere verplichtingen. Op deze wijze, deze manier houden wij onze tarieven laag. Bij Magister Makelaars – Heemskerk makelaars – Makelaar Heemskerk hanteren we altijd vaste prijzen inclusief BTW, geen opstartkosten en u kunt altijd uw kosten laten verrekenen bij de notaris.

 

De meedenkende makelaar in Heemskerk

We zeggen het nog maar een keer, bij ons geen kosten vooraf, courtage of niet zichtbare voorwaarden. Dat is wel zo duidelijk! Magister Makelaars hecht naast duidelijkheid ook waarde aan flexibiliteit. Mocht het om wat voor reden dan ook beter zijn, dan kunnen er natuurllijk bezichtigingen plaatsvinden in de avonduren of op zaterdag. Wel zo prettig wanneer u een keer niet kunt gedurende de dag.

 

Makelaar Heemskerk, handelsnaam van Magister Makelaars – Heemskerk - Beverwijk

Magister Makelaars, transparant en flexibel

Magister Makelaars, makelaar Heemskerk, is een bedrijf dat alle tijd neemt voor een unieke kennismaking. Het op de markt brengen van uw huis kan namelijk een ingrijpende gebeurtenis zijn. Daarom nemen wij ruim de tijd om gezamenlijk het totale verkooptraject door te spreken en duidelijk over te brengen wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van uw huis. Natuurlijk handelen wij overeenkomstig de richtlijnen van de AVG. Persoonlijke informatie wordt niet aan onbevoegden prijs gegeven. Daarbij, we zeiden het al eerder, stellen wij ons gedurende het verkoopproces zo flexibel mogelijk op. Uiteindelijk bent u gebaat bij een optimaal resultaat wanneer het het verkopen van uw eigen woning betreft.

 

Makelaar Heemskerk – online bieden – Magister Makelaars

In contact komen met dé meest transparante makelaar in Heemskerk?

Van plan binnen een paar maanden uw huis in Heemskerk in de markt zetten? Op zoek naar meer advies en begeleiding over de verkoop van uw eigen huis in Beverwijk en omgeving? Wilt u meer informatie over onze persoonlijke dienstverlening? Mail dan eens gewoon geheel vrijblijvend contact op met de meest unieke makelaar Heemskerk, Magister Makelaars!