Eerste beheerder gebruiker en Cloud Identity Google account maken in G Suite


Google heeft van tijd tot tijd een aantal services en producten gelanceerd en al deze producten zijn superhit. Een dergelijk product, bekend als G Suite, is pas recentelijk gelanceerd. Het is in feite een naam die wordt gegeven aan een verzameling services in een gecombineerde vorm. Duidelijker is dat het een platform is dat het hele Google-product onder één dak aanbiedt. Dit betekent dat u berichten services krijgt zoals Gmail, Hangouts enz. Met opslagcapaciteit die wordt geleverd door de Drive en een werkgebied dat wordt geleverd door Documenten en Spreadsheets enz.

 

Dit ding is speciaal ontworpen voor bedrijven, industrieën en bedrijven. Hierdoor kan een organisatie zeer efficiënt werken omdat er alle gewenste software en applicaties zijn die haar op veel manieren kunnen helpen. U moet een beheerder van dit account hebben en deze beheerder zal al het werk op dit platform beheren.

 

In de volgende paragraaf heeft Google Bellen nummer u de stappen gegeven die u zullen helpen bij het maken van uw eerste beheerder gebruiker van dit account met de cloud identiteit om al uw belangrijke gegevens en informatie op te slaan.

 

Door deze stappen in de installatie wizard te volgen, kunt u uw doel heel gemakkelijk bereiken:

1. Open de installatie wizard en voer daar in het gedeelte Info uw voor en achternaam in.

2. Geef uw huidige emailadres op in het volgende veld, zorg ervoor dat dit verschilt van het gebruikers account dat u hebt gemaakt tijdens de aankoop van uw domein-ID.

3. Nu moet u uw bedrijfsgegevens opgeven, de naam van het bedrijf invoeren in het naamveld van de organisatie.

4. Voer uw land en regio in en klik op volgende.

5. Typ op de volgende pagina de cloud identiteit die u eerder hebt gekocht.

6. Voer uw gebruikers naam en wachtwoord in om uw account aan te maken en u bent klaar.

 

U kunt vanaf uw telefoon contact opnemen met het G Suite Bellen Nederland voor extra hulp. Dit ondersteunings team zal namens u de vereiste taak uitvoeren. Zij zullen uw probleem op afstand benaderen en vervolgens de beste oplossing vinden.